Dacă vrei să încorporezi și alte ingrediente în pâinea de casă, îți sugerăm această rețetă de pâine cu măsline, usturoi și rozmarin, o pâine de vis, cu adevărat deosebită. 

Ai nevoie de

Amesteci făina cu sarea, pui drojdia la dospit și pregătești aluatul așa cum știi tu cel mai bine. 

După ce a crescut, întinzi aluatul pe o suprafață pudrată cu făină. Acum vine partea cea mai distractivă. Pui pe deasupra ingredientele pe care vrei să le adaugi: măsline kalamata feliate, crenguțe de rozmarin, căței de usturoi copt. 

Măslinele Kalamata, usturoiul copt și crenguțele de rozmarin adaugă o super savoare și aromă, mai mult decât te aștepți! 

Rulează aluatul și pregătește pâinea, cu grijă ca ingredientele să nu iasă pe la capete și să fie cât mai bine împrăștiate în aluat! 

Pune la frigider timp de o oră, apoi preîncălzește cuptorul și dă pâinea la cuptor! La început, setează temperatura la 260 grade. Poți acoperi pâinea cu o hârtie de copt la început, apoi o iei și o lași să se coacă până devine aurie.